Magnesium!

Wat een onwijs gaaf mineraal is dat! Het meest onderschatte mineraal van het moment. Maar wist je dat dit mineraal in meer dan 300 processen meewerkt om ons lichaam werkende te houden? Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat we het magnesium-niveau op peil houden!
Onze voeding bevat steeds minder magnesium en ons lichaam maakt het niet aan. Dus als we voor ons lichaam willen zorgen, hebben we de verplichting het zelf aan te vullen!

Begin mei ben ik bij Permsal geweest voor een experience-day. Waar ik al gebruiker en fan van magnesium was, heb ik nu meer technische info ontvangen en heb ik letterlijk een hele middag mogen zwemmen in magnesium!

Door de opname van magnesiumolie via de huid kan je een aantal praktische resultaten behalen.
– Ontspannen spieren
– Soepele gewrichten
– Meer energie
– Minder stress
– Zachte huid
– Heerlijke nachtrust

Uiteraard kan je bij mij de info en de producten krijgen, neem gerust eens contact met mij op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.