High Quality Snacks vergen een High Quality-omgang met medewerkers
Jack Link’s – producent van hoogwaardige snacks – kiest voor Vincent’s stoelmassages

Duurzame inzetbaarheid is een hot topic. Om deze abstracte term inhoud te geven, besloot Jack Link’s vorig jaar haar medewerkers periodiek een stoelmassage van Massagepraktijk Vincent aan te bieden. En met succes, want werkgever én werknemers willen inmiddels niet meer zonder.

In mei 2019 nam de HR Manager van Jack Link’s contact op met Massagepraktijk Vincent. De boodschap is helder en simpel. De werkgever stelt een hoge standaard voor de producten die geproduceerd en verkocht worden. Elke dag wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling en de duurzaamheid van de producten. Het management is van mening dat een duurzame aanpak op personeelsgebied zorgt voor gemotiveerde en gezonde werknemers Deze zijn op hun beurt weer nodig zijn om de doelen van het bedrijf te behalen. Concreet luidt de vraag: Hoe kan Massagepraktijk Vincent hieraan bijdragen?

Ergonomische massagestoel

Stoelmassage blijkt een bijzonder effectief middel waarbij in 15 minuten volledige aandacht is voor de gezondheid van de werknemer. Tijdens deze sessie kunnen verschillende punten aan de orde komen: van opkomende klachten tot spierpijn, spanningshoofdpijn, stress en RSI tot “gewoon” een rustmomentje tijdens werktijd. De vraag en de wens van de medewerker staan centraal. Na een korte intake neemt de werknemer plaats op de ergonomische massagestoel. Daarbij wordt de kleding gewoon aanhouden.

Jack Link’s is gedreven om op lange termijn de balans, duurzaamheid en groei van het bedrijf te borgen. Om met stoelmassages dezelfde kwaliteit aan de werknemers te kunnen leveren spreken wij een aantal vaste dagen in het jaar af. Op deze manier ontstaat regelmaat in de behandelingen.

Vincent is fantastisch, mogen we dit niet elke week?”

Opgefrist door stoelmassage

Het eindresultaat is overweldigend. Alle werknemers kijken elke keer weer uit naar de stoelmassage. Zij reserveren tijd in de agenda zodat andere werkzaamheden niet in het gedrang komen. Genietend van de massage pakken zij 15 minuten rust en kunnen ze daarna weer opgefrist aan het werk. Zij zijn uitermate blij dat hun werkgever niet alleen in de producten investeert, maar ook in het personeel.  Conclusie? In 2020 gaat Massagepraktijk Vincent wederom vaste dagen aan de slag om het personeel te masseren. Samen werken wij zo aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van het personeel!

Heeft u als werkgever of manager vitaliteit in uw portfolio zitten? Is uw bedrijf gevestigd in het midden van het land?  Neem dan contact op met Massagepraktijk Vincent. Dit kan via email Info@massagepraktijkvincent.nl of telefonisch 06-51063752.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.