Dat 2020 een jaar was om nooit te vergeten, dat is een ding wat zeker is. Er zijn zoveel mooie, maar ook een aantal minder mooie dingen gebeurd. Kreeg ik in januari de kans om fulltime in de praktijk te werken, werd door corona deze kans in één klap ingedamd. Vele mooie plannen kwamen in een keer te vervallen. Wat corona als positief punt met zich meebracht was de tijd en ruimte om na te denken, plannen te maken, uit te rusten, een scriptie schrijven, nog meer na te denken en alles weer opnieuw!

Een van de mooiste momenten van 2020 was het besef dat ik mezelf eindelijk een Massage Therapeut kon noemen. Niet omdat ik het papiertje had, maar omdat ik het voelde. En wat voelde dat als een overwinning!

Wat gaan we in 2021 doen? Structuur, duidelijkheid, groei, scholing en stabiliteit aanpakken en vorm geven. Ik besef mij te degen dat dit doelen zijn die altijd in ontwikkeling zijn. Sommige momenten hekel je de stap om te groeien en het volgende moment gaat het vanzelf en kan je de lat van je doelen iets hoger leggen.

De eerste stap die ik neem is duidelijkheid creëren voor de bezoekers van mijn Massagepraktijk. Er staat een Massage Therapeut en deze Massage Therapeut heeft een toegevoegde waarde. De waarde zal vanaf 2021 niet meer aan de behandeling gekoppeld worden, maar aan de tijd die de Massage Therapeut bezig is. Kort gezegd alle behandelingen met dezelfde tijdsduur hebben dezelfde waarde op de factuur staan! Dus vanaf 2021 is er geen onderscheid meer tussen de diverse behandelingen!

Wanneer jij je reservering maakt is het nog steeds mogelijk een specifieke behandeling te selecteren. Maar hoe fijn is het dat de waarde niet veranderd wanneer er tijdens de intake blijkt dat een andere behandeling beter past bij je wensen!? Kortom duidelijkheid in waarde zorgt voor vrijheid in de keuze naar een passende behandeling. Eén Therapeut, één waard!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.