Reviews van gasten

Graag hoor ik van mijn klanten wat zij van de massage vinden, wat kan er beter en wat is juist erg fijn. Via mijn agenda op de site van Treatwell komen zeer regelmatig reviews binnen. Hieronder treft u een aantal reviews om een goed beeld te krijgen!

Vijf sterren – Michelle

Vincent voelt goed aan wat er nodig is. Hij stemt af en is een rustig persoon tijdens de massage. Ik zou geen andere masseur meer willen.

April 2018

Vijf sterren – Esmeralda

De massageruimte is mooi ingericht. Vincent is een goede masseur die heel goed aanvoelt welke spieren wat meer aandacht nodig hebben. Aanrader!

Mei 2018

Vier sterren – Tosca

Mei 2018

Vijf sterren – Ramona

Door mijn werk merk ik dat mijn spieren altijd een klap krijgen en ik daar behoorlijk last van heb. daarom komt Vincent 1x per maand bij ons zodat mijn spieren soepel blijven en ik ontspannen. kijk er altijd weer enorm naar uit als hij komt en voel me weer herboren als hij is geweest. Dus echt een aanrader.

Juni 2018

Vier sterren – Astrid

Ik heb in februari een fijne (valentijns) massage aan huis gehad. Rug, benen en voeten laten masseren. Ik sta en loop veel en Vincent heeft dus wat extra aandacht besteed aan mijn voeten. Op al mijn vragen heeft hij een antwoord en aanvullende uitleg. Ik heb mij heerlijk kunnen ontspannen. En vanwege Valentijn ook nog klein presentje gekregen. Top!!

Juni 2018

Vijf sterren – Stefan

Top masseur!! Weet wat hij doet en wat je nodig hebt. is zeer klantgericht, vriendelijk en een rustig persoon.

Juni 2018

Vijf sterren – Shelly

Vincent neemt echt de tijd voor je. Vraagt naar lichamelijke klachten en houdt daar rekening mee. Na de massage was is weer heerlijk ontspannen. Vincent is een topper!

Juni 2018

Vijf sterren – Stephanie

Heerlijke massage

Juni 2018

Vijf sterren – Diana en Remco

Vincent is een professionele masseur met verstand van wat hij doet. Hij kent de klant en weet de zwakke plekken van de klant goed te behandelen. Hij heeft goede masseurhanden, Geen soft zeg maar. ?

Juni 2018

Vijf sterren – Toine

heerlijke massage gehad. Leuke gesprekken. Luistert goed naar de behoeften van de klant. Werkt flexibel. Zowel op locatie als thuis een massage geboekt. Beiden meer dan prima. Zeker een aanrader. Vincent bedankt topper Tot snel.

Juni 2018

Vijf sterren – Roos

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Zeer vakkundig persoon die weet wat hij doet. Vanwege mijn migraine heb ik de afspraak ingeboekt voor de tweede keer en ik heb er heel veel baat bij. Naast de behandeling krijg je ook oefeningen mee om de boel los te houden. Zeker aan te raden!

Juni 2018

Vijf sterren – Karien

Juni 2018