Migraine

Migraine is niet te genezen. Migraine zit in de hersenen en kan de patiënt werkelijk helemaal tot het uiterste drijven.

Omdat migraine steeds vaker onderwerp van gesprek is, heb ik een behandel traject van ontwikkeld. Dit traject heb ik met een aantal deelnemers doorlopen en de resultaten zijn geweldig. Let wel migraine is niet te genezen. Het traject is een methode om bewust te worden van je lichaam, de aanvallen te reduceren en een betere vorm van leven te creëren.

Hoe dan?

Het traject bestaat uit 10 behandelingen van elk 45 minuten. In deze 45 minuten behandel ik alle spieren die aan het hoofd vast zitten. Denk hierbij aan rug, nek, schouders en hoofd. De behandeling is gebaseerd op rust en ontspanning. Natuurlijk zijn er altijd punten die gevoeliger zijn, maar het is geen sportmassage.

Het traject

Iedereen is uniek, elke behandeling is op maat gemaakt. Er zijn 10 behandelingen, de behandelingen vinden elke 14 dagen plaats. Ik spreek van een aantal fases. De eerste fase bestaat uit behandeling 1 en 2. Hierin gaan we samen aan de gang om het lichaam voor te bereiden op de behandeling. Fase 2 zijn de behandelingen 3, 4 en 5. In deze fase gaan we proberen de cirkel te doorbreken. Prikkel reductie, ontspanning en het opbouwen van een buffer staan centraal. Fase 3 zijn behandeling 6,7 en 8. Dit is het moment waarin we een stabiele basis gaan leggen. Zorgen dat het lichaam tegen een stootje kan. De laatste fase betreft behandeling 9 en 10. Hierin gaan we bepalen welke interval nodig is om de migraine onder controle te krijgen. Mocht het voor jou goed zijn om een andere indeling van tijd en aantal behandelingen te gebruiken, sluiten wij dit samen kort!

Resultaten van eerdere behandelingen

 • Meer bewustheid, meer balans
 • Betere nachtrust
 • Minder Migraine
 • Minder hoofdpijn
 • Minder medicijn-gebruik
 • Medicijnen werken “weer” /effectiever
 • Kortere migraine-aanvallen
 • Grotere periodes tussen migraine-aavallen

Alles bij elkaar leidt dit tot meer rust, vertrouwen en een stabieler sociaalleven.

Reviews van eerdere deelnemers.

Judit – “ Door Vincent zijn massages is mijn migraine absoluut minder geworden. Dat had ik nooit verwacht, wel gehoopt. Super dankbaar. Naast medicatie heb ik nu een alternatief”

“Voor ik aan dit traject begon had ik alles al geprobeerd. Ik had niet kunnen bedenken dat het zo effectief zou zijn en mij zoveel zou brengen” – Chavelli

Een appje va Andre “Hoi Vincent, Zit net mijn hoofdpijnschriftje bij te werken van het weekend en vandaag. En zit even terug te kijken en zie dat ik zaterdag al 2 weken zonder enige hoofdpijn was. Voel me ook lekker ontspannen in nek en schouders. Ik vind dit zo gaaf, wilde het ff met je delen.”

massagepraktijk Vincent

Het Pakket:

 • 10 behandelingen, elk 45 minuten
 • hoofdpijn dagboek
 • professionele begeleiding
 • 1 flacon 100ml Magnesium-olie

Prijs:

€380,00

Extra Informatie!

Het pakket en de behandelingen zijn onder geen beding te declareren bij de zorgverzekering.