Wie ben ik??

Mijn leven zag het eerste licht in Haarlem. In deze geweldige stad ben ik opgegroeid, naar school geweest, gewerkt en heb ik leren genieten van het leven. Ik heb een originele Mini Cooper gerestaureerd, leren motorrijden, ben wezen stappen, heb geschaatst op de Leidsevaart. Kortom, ik heb er veel herinneringen liggen.

Momenteel woon ik met mijn vriendin en twee pubers in Hilversum. We hebben een fantastisch huis met een mooie massagepraktijk achter het huis. Ik wandel en fiets graag, wat met de mooie heide in de buurt echt super is. Zo nu en dan lekker de natuur in om een Geocach te doen is ook een van de vele hobby’s.

Mijn wandeling in Massageland

Werkzaam als saunameester in de sauna, maakte ik kennis met massages. Vanaf de eerste massage was ik geïnteresseerd en wist ik wat ik wilde worden als ik “later” groot was.
Deze drive en het enthousiasme van mijn collega’s resulteerden in het behalen van het NGS Sportmassage-diploma. Super trots als ik was opende ik de deuren van Massagepraktijk Vincent.
Het masseren is echt een passie geworden, het is super gaaf om cliënten te ondersteunen op hun pad naar een gezonder leven! Ondanks de werkzaamheden in mijn praktijk, miste ik het studeren. Na een studie van 4 jaar behaalde ik op 9 november 2021 het diploma HBO Massage Therapie. Samen met het diploma Medische Basis Kennis was de weg vrij om mij te registreren als Massage Therapeut. Mijn afstudeerscriptie heeft als onderwerp “Massagetherapie bij Migraine”. Mede hierdoor ligt mijn specialisme in het behandelen van cliënten met migraine, stress of burn-out.