Massagepraktijkvincent

Eindelijk is het zover! De Massagepraktijk mag weer open! Na 11 lange weken van onzekerheid, wachten, boosheid en frustratie gaan we weer doen waar we goed in zijn,.. jullie spieren verzorgen!!

Helaas gaat de behandeling gepaard met een aantal afspraken en regels. Alleen dan is behandelen mogelijk.

1.) De praktijk is open op aangepaste tijden. ivm de avondklok eindigt de behandeling uiterlijk om 20.30

2.) Massagepraktijk Vincent is niet verantwoordelijk voor reizen na 21.00. houdt bij het maken van de reservering rekening met je reistijd. in geval van twijfel, overleg gerust!

3.) Kom alleen naar de praktijk als je gezond bent en geen symptomen van Corona hebt. In geval van twijfel, overleg gerust!

4.) Kom op tijd voor je afspraak. Dat voorkomt contact met andere gasten.

5.) Laat mij de deuren voor je openen en sluiten.

6.) Twijfel je of de behandeling door kan gaan? Neem gerust contact met mij op om te overleggen!

7.) Wanneer een behandeling binnen 24 uur van te voren geannuleerd wordt, wordt de behandeling in rekening gebracht

8.) Na elke gast maak ik de praktijk schoon en ververs ik de handdoeken. Handdoeken hoef je niet mee te nemen.

9.) Het is voor Massagepraktijk Vincent belangrijk dat u als gast zich veilig voelt, als Massagetherapeut voel ik me ook graag veilig. Laten we samen zorgen dat we dit bewerkstelliggen.

10.) Zolang de avondklok geldt, zijn er in de avond twee tijdsloten. De eerste start om 18.00, de tweede start om 19.30. Maakt u digitaal een reservering op een tussenliggende tijd, wees dan voorbereid op een telefoontje om een passende tijd af te spreken.

11.) Massage is een mooi moment om lekker te ontspannen en de gedachten even af te wenden. Zorg voor het bezoek dat alle vragen en onduidelijkheden beantwoord zijn dan verloopt het bezoek soepeler!

12.) Ik vind het fijn jullie weer te mogen ontvangen. Laten we samen zorgen dat het veilig gebeurd zodat ik jullie kan blijven ontvangen!

Hartelijk dank en tot spoedig!