Massagepraktijkvincent

Corona is begrip in onze samenleving geworden. Iedereen is op de hoogte van de gestelde basisregels en de lopende maatregelen. Om de  continuïteit te kunnen borgen gelden voor de Massagepraktijk een aantal extra regels. Het is van groot belang dat wij deze regels samen handteren, dan is de kans het grootst dat de praktijk open mag blijven en we samen kunnen werken aan een verbetering van uw gezondheid.

1.) De praktijk mag de normale openingstijden handteren.

2.) Tussen elke behandeling zit 30 minuten ruimte. Deze heb ik nodig om goed schoon te kunnen maken, te ventileren en alles voor u in orde te maken.

3.) Kom alleen naar de praktijk als je gezond bent en geen symptomen van Corona hebt. In geval van twijfel, overleg gerust!

4.) Kom op tijd voor je afspraak. Dat voorkomt contact met andere gasten.

5.) Laat mij de deuren voor je openen en sluiten.

6.) Twijfel je of de behandeling door kan gaan? Neem gerust contact met mij op om te overleggen!

7.) Wanneer een behandeling binnen 24 uur van te voren geannuleerd wordt in verband met mogelijke coronaklachten, bereken we geen kosten.
Uiteraard ga ik ervan uit dat de afmelding met een eerlijke reden is.

8.) Na elke gast maak ik de praktijk schoon en ververs ik de handdoeken. Handdoeken hoef je niet mee te nemen.

9.) Het is voor Massagepraktijk Vincent belangrijk dat u als gast zich veilig voelt, als Massagetherapeut voel ik me ook graag veilig. Laten we samen zorgen dat we dit bewerkstelliggen.

10.) In de avond zijn er twee tijdsloten. De eerste start om 19.00, de tweede start om 20.30. Maakt u digitaal een reservering op een tussenliggende tijd, wees dan voorbereid op een telefoontje om een passende tijd af te spreken.

11.) Massage is een mooi moment om lekker te ontspannen en de gedachten even af te wenden. Zorg voor het bezoek dat alle vragen en onduidelijkheden beantwoord zijn dan verloopt het bezoek soepeler!

12.) Ik vind het fijn jullie weer te mogen ontvangen. Laten we samen zorgen dat het veilig gebeurd zodat ik jullie kan blijven ontvangen!

Hartelijk dank en tot spoedig!