Helaas moet ook Massagepraktijk Vincent er aan geloven. De verlening van de Lockdown is een feit. Tot minimaal 2 maart zijn contactberoepen, waar massages onder vallen, niet toegestaan.

Concreet houd dit in dat de praktijk gesloten is voor behandelingen. Behandelingen toch uitvoeren brengt een risico met zich mee. Een boete van minimaal €4000,00 voor de praktijk en €95,00 voor de bezoeker. Als professional vind ik de boetes niet in verhouding staan en wil ik het risico niet lopen.

Toch is de praktijk wel open. We zijn open voor advies. Heb je een vraag, loop je ergens tegen aan of zit je iets dwars? Zowel de telefoon als de email zijn gewoon operationeel! Mocht ik iets op afstand voor je kunnen doen, dan kunnen we samen kijken of dat voldoende is om weer even door te gaan.

Ook is de website en bijbehorende webshop in de lucht! Blader gewoon eens door de site, lees over het aanbod in behandelingen of lees wat blogs over feiten, weetjes en nieuwtjes. Ook de webshop is nog operationeel. Heerlijke en eerlijke producten voor een mooie prijs. Uiteraard kunnen de producten ook leuk zijn om cadeau te geven. Als je aangeeft dat het een cadeautje is, pakken we het leuk in voor dat we het verzenden!

Kort samengevat. We mogen niet masseren, maar we zijn er nog wel, we zijn nog steeds bereikbaar en we willen nog steeds het beste voor jullie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.