Overtref de verwachting van de klant!  

“Vincent, onze receptionisten staan elke dag onder grote werkdruk. Wat kan jij daarmee?” Dit was de vraag Teun, Service Manager bij Frank Vaneman Automotive te Amsterdam Zuidoost. Teun staat samen met het team van receptionisten elke dag klaar om alle service- en onderhoudsverzoeken te stroomlijnen. De verzoeken van particulieren en bedrijven, zorgen dagelijks voor een flinke werkdruk.    

Een aantal jaar geleden ging bij Frank Vaneman Automotive het roer stevig om. Frank Vaneman Automotive is de dealer in Amsterdam voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Kia en sinds 2 jaar ook Jeep. Het samenvoegen in één pand van de afdelingen verkoop, onderhoud en service heeft geresulteerd in een mooi team van ervaren en gemotiveerde werknemers. Deze werknemers staan elke dag van de week klaar om de klanten de best mogelijke service te verlenen!  

Begin 2018 nam Teun contact op met Massagepraktijk Vincent. In een kort gesprek gaf hij aan dat er hard gewerkt wordt om de kwaliteit hoog te houden. Het personeel doet elke dag weer dat stapje extra om “de verwachtingen van de klant te overtreffen!”. Daar mocht een beloning tegenover staan. Samen bespraken we dat een stoelmassage een uitstekende behandeling is om tussen de werkzaamheden door te plannen. Deze behandeling, op een massagestoel met de kleding aan, zorgt voor een lage drempel en kan makkelijk op de werkvloer plaatsvinden.  

Op een mooie donderdagochtend in februari hebben we 5 receptionisten elk een verfrissende en activerende stoelmassage gegeven. Sommige hadden nog nooit een massage gehad, anderen alleen bij de fysiotherapeut en sommige bij een Spa & Wellness. In een kort persoonlijk gesprek bespraken we de diverse individuele pijnpunten en gespannen spieren. Deze konden we aansluitend in een sessie van 20 minuten per persoon aanpakken. Resultaat: de rest van de werkdag kon afgesloten worden met minder spanning en een verhoogde focus.  

Massagepraktijk Vincent hoopt de verwachting te hebben overtroffen, en kijkt uit naar een volgende sessie!  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.