Dit is het devies wat we tegenwoordig continue in de media horen. Maar wat is de impact van deze handeling?

We gebruiken onze handen dagelijks. Niet alleen voor dingen die moeten, maar ook dingen die we leuk vinden. We kunnen gerust stellen dat we niet zonder onze handen kunnen. En belangrijker, dat we er voor moeten zorgen.

Onze huid staat continue in contact met de buitenwereld. Met andere woorden onze huid beschermd ons continue tegen de boze buiten wereld. Onze huid heeft een mooi systeem ontwikkeld om de balans te vinden tussen stoffen die ons lichaam in mogen en niet. Het is van groot belang dat we deze balans in stand houden.

De huidige situatie met Corona vraagt ons om heel bewust om te gaan met onze hygiëne. Het is van groot belang dat we de kans op verdere besmettingen voorkomen. Hier komt ook de kreet “Je handen stuk wassen!” vandaan. We kunnen onze handen niet vaak genoeg wassen. Toch is er een manier nodig om onze handen te beschermen. Elke keer dat we onze handen wassen gaat er een laagje bescherming van onze huid af en worden we meer bloot gesteld aan de boze buiten wereld. Elke keer dat er een laagje bescherming van je handen gewassen wordt loop je meer risico om een bacterie op te vangen.

Wanneer we onze handen goed wassen en alle slechte stoffen weg wassen of wanneer we desinfectie gebruiken moeten we de bescherming aanvullen. Voor de handen kan handcrème daar heel goed aan bijdragen. Na het wassen en desinfecteren je handen verzorgen met crème vergroot de bescherming tegen de grote boze buiten wereld.

Handcrème is bij Massagepraktijk Vincent verkrijgbaar in een mooie handzame tube. Deze overheerlijk ruikende crème trekt snel in en voelt niet vettig aan. Kortom heerlijk verzorgen waar je naar uit kan kijken!

De handcrème van Malima Cosmetics is verkrijgbaar in mijn webshop en is nu in de aanbieding. Van €9,95 voor maar €8,50

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.